inSPIRe internationalt seminar om visionteknologi og billedanalyser
En fødevareproduktion er meget kompleks og ofte svær at kontrollere. Alligevel skal slutprodukterne leve op til mange kvalitetskrav mht. sikkerhed, ensartethed og velsmag.
Fotoet viser, hvordan farve- og strukturdannelse i spegepølser med fordel kan kvantificeres. De tre billeder viser farveændringen af kød som funktion af modnings alder (1, 7 og 21 dage).
På seminaret kan du høre om nye teknologier og eksempler på deres anvendelse. Hør f.eks., hvordan DuPont udvikler metoder til kvalitetskontrol af farveændringer.
Hør også om:
• Automatisering
• Proceskontrol
• Sortering
• Fremmedlegemer
• Indblik i fødevarers indre struktur
Bemærk: Seminaret bliver afholdt på engelsk
Hvornår: 15. januar 2013, kl. 10.00-17.00
Hvor: Teknologisk Institut, Konferencesalen, Gregersens vej 1, 2630 Taastrup
Tilmelding og program: http://www.teknologisk.dk/k33040
[b]Tilmeldingsfrist: 10. januar 2013
Pris: DKK 600 ekskl. moms