23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Virksomheden Maskinsikkerhed ansætter igen

Det går stadig godt i rådgivningsvirksomheden - og der er endnu engang behov for flere hænder. Derfor byder de nu velkommen til tre nye maskiningeniører.

Erik Hviid Jensen startede den 1. september som rådgivende ingeniør i rådgivningsvirksomheden Maskinsikkerhed. Erik er uddannet maskiningeniør og kommer fra en stilling som konstruktionschef i Gram Equipment. I Maskinsikkerhed skal Erik arbejde med maskinsikkerhed, risikovurdering, CE-mærkning og indkøb af maskiner. Derudover skal han rådgive fødevaremaskinbranchen i hygiejnisk design, sporbarhed og andre krav inden for fødevaresikkerhed.

Majken Kloster startede den 8. september som rådgivende ingeniør i rådgivningsvirksomheden Maskinsikkerhed. Majken er nyuddannet maskiningeniør og skal arbejde med maskinsikkerhed, risikovurdering CE-mærkning samt dokumentation og brugsanvisninger.

Sten Serup startede den 8. september som rådgivende ingeniør i rådgivningsvirksomheden Maskinsikkerhed. Sten er uddannet maskiningeniør og kommer fra en stilling som kvalitetschef hos Univeyor, hvor han har opbygget en bred erfaring inden for arbejdsmiljø og sikkerhed. I Maskinsikkerhed skal Sten rådgive om maskinsikkerhed, risikovurdering, CE-mærkning samt indkøb af maskiner og procesanlæg.

Maskinsikkerhed ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553675
P nummer: 1013407483

Send til en kollega

0.047