23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maskinsikkerhed ApS åbner kontor i Kolding

25. november markerer Maskinsikkerhed ApS åbningen af kontoret i Kolding med et gratis halvdagskursus, hvor essensen af de nye maskindirektiv og de nyeste standarder er på dagsordenen. Produktionsvirksomheder i regionen er velkomne.

Nu slår Maskinsikkerhed ApS dørene op til sit fjerde kontor i Danmark. Kolding er valgt som byen, hvorfra Maskinsikkerhed ApS fremover vil rådgive kunderne i Sønderjylland, dele af Vestjylland og et godt stykke op i Midtjylland. Det nye kontor i Kolding bliver bemandet med to erfarne konsulenter, som rykker ind i ’House of Innovation’, Jernbanegade 27. House of Innovation er en del af ’Business Kolding’, der har som vision at gøre Kolding til et førende vækstcenter i Danmark. Med udvidelsen i Kolding rykker Maskinsikkerhed ApS tættere på kunderne i den sydlige del af Jylland. Efter kontorets åbning har det rådgivende ingeniørfirma Maskinsikkerhed ApS, medarbejdere på kontorer i Kolding, Randers, Odense og på hovedkontoret i Værløse, nordvest for København.

Baggrunden for at åbne endnu et kontor er, at flere og flere danske virksomheder ønsker hjælp udefra til at sikre, at de lever op til det stigende antal regler og de stadigt skrappere krav, myndighederne stiller til sikkerheden i forbindelse med udformningen og anvendelsen af maskiner. Myndighedernes krav gælder både virksomheder, der designer og producerer maskiner, samt virksomheder, der anvender maskinerne i deres produktion – uanset om maskinerne er produceret i Danmark eller importeret.

For at markere åbningen af det nye Kolding-kontor inviterer Maskinsikkerhed ApS til et tre timers kursus om essensen af det nye maskindirektiv, standarder m.m. Hensigten er at kick-starte det nye kontor og allerede fra begyndelsen etablere gode relationer til de kunder, der fremover naturligt vil benytte Kolding-kontoret. Det er gratis for produktionsvirksomheder at deltage. Kurset afholdes 25. november.

Maskinsikkerhed ApS er etableret af civilingeniør Hans Morten Henriksen, der startede rådgivningsvirksomheden i 1996. Forinden havde han høstet masser af erfaringer bl.a. fra sit arbejde i produktionsvirksomhed, i maskinindustrien og i Arbejdstilsynet. Siden er rådgivningsvirksomheden vokset gennem ansættelse af adskillige ingeniører og andre med en teknisk uddannelse, der alle er kompetente og har brede erhvervserfaringer fra jobs i industrien og hos relevante myndigheder. Maskinsikkerhed ApS er vokset i takt med, at bl.a. maskinfabrikker og procesindustrier har erfaret kompleksiteten i danske og europæiske standarder, regler om mærkning og maskinsikkerhed i bredeste forstand. Med 15 ansatte er Maskinsikkerhed ApS i dag den førende danske virksomhed på sit felt.

”Jeg er overbevist om, at en af årsagerne til, at vores virksomhed har oplevet en stabil vækst i de seneste år, er, at vi er meget bevidste om at ansætte medarbejdere med de helt rigtige kompetencer,” siger direktør
Hans Morten Henriksen. ”Vi foretrækker folk med relevante erfaringer dels fra offentlige myndigheder, der ved, hvad der skal til, for at standarder og regler efterleves, og dels fra private virksomheder, der ved, hvordan sikkerhed gennemføres i praksis. Kun derved får vi faglig rygrad til at garantere kunderne, at de ikke vil få problemer med hverken Arbejdstilsyn eller andre – eventuelt udenlandske – myndigheder, når de kommer på kontrolbesøg. Det løfte kender jeg ingen andre, der er parate til at give deres kunder inden for maskinsikkerhed.”

Maskinsikkerhed ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553675
P nummer: 1013407483

Send til en kollega

0.031