23948sdkhjf

Tylstrup Kager fordobler bemandingen

Eksport og nye produktvarianter bag boom
På Tylstrup Kager i Nordjylland bliver antallet af medarbejdere i produktionen i øjeblikket kraftigt udvidet. Det skyldes, at fabrikken netop har taget nye, moderne produktionslinjer i brug, skriver Fødevareforbundet NNF´s medlemsblad.

Det præcise antal nye medarbejdere afhænger af, om der skal bages småkager i to-holdsskift, hvilket medfører 20 nye ansatte, eller om der bliver tale om tre-holdsskift med behov for 30 nyansættelser.

- Jeg forventer, at vi køre tre-holdsskift. Vi har masser af ordrer i hus, siger direktør Erik Bresling til bladet.

Luksus i Asien

Han forklarer succesen med to forhold: Dels er Tylstrup Kager godt i gang med et eksporteventyr, fordi danske småkager er en luksusvare i Asien, og dels har virksomheden formået et produktudvikle med nye varianter som eksempelvs kammerjunkere med chokolade eller med en snert af lakrids.

Ifølge Erik Bresling betyder det, at selv om 2014 var et rekordår, så ligger det allerede nu fast, at 2015 bliver endnu bedre.

Tylstrup Kager flyttede for cirka 20 år siden fra Tylstryp til Støvring. Virksomheden er ejet af Danish Speciality Foods, som er del af et selskab i Singapore.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078