23948sdkhjf

Arlas tidligere kommunikationschef rykker til Danish Crown

Astrid Gade Nielsen får comeback på topniveau

Efter nogle få måneder med egen konsulentvirksomhed bliver Astrid Gade Nielsen ny chef for kommunikationen i Danish Crown fra 1. april. Hun overtager posten efter Erik Eisenberg, der valgte at forlade sin stol i begyndelsen af året.

Astrid Gade Nielsen var indtil august sidste år kommunikationsdirektør hos Arla, hvor hun arbejdede med kommunikation i mere end 25 år.

Da hun og Arla blev enige om, at koncernens øverste kommunikationsansvarlige skal have en mere international profil, etablerede hun sin egen konsulentvirksomhed med særligt fokus på corporate branding.

Et opkald fra Danish Crown fik hende dog til at ændre kurs, oplyser slagterikoncernen.

Forandring
- Danish Crowns ledelse vil forandringen, og da al forandring begynder i toppen af en virksomhed, kan jeg ikke få bedre udgangspunkt for den udfordring, jeg nu glæder mig til at komme i gang med sammen med kollegerne i Danish Crown, siger Astrid Gade Nielsen i en pressemeddelelse.

Jais Valeur, CEO i Danish Crown, peger på, at ikke mindst Astrid Gade Nielsens erfaring fra en landmandsejet virksomhed har vejet tungt i valget.

Han lægger vægt på, at hun hos Arla var med til at vende omverdenens opfattelse af virksomheden fra udskældt mejerikoncern til respekteret fødevarevirksomhed. Og at det skete gennem "stædig insisteren på åbenhed, dialog og ansvarlighed".

Hos Danish Crown får 56-årige Astrid Gade Nielsen det samlede ansvar for kommunikation, CSR og Public Affairs i én funktion.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.075