23948sdkhjf

Online-supermarked har succes i Jylland

Ifølge udviklingen på online supermarkedet Osuma.dks kundekreds er jyderne mere fremme i skoene end sjællændere, når det kommer til indkøb af dagligvarer på internettet.
Således har der i årets første to måneder været næsten tre gange flere koldingensere, der har foretaget deres indkøb på Osuma.dk sammenlignet med sjællændere.

- Det er ikke overraskende, at Sydjylland vokser lige så hurtigt som andre af vore områder. Folk i Sydjylland har lige så travlt som alle andre steder i landet – og derfor er Osuma.dk et godt og sikkert alternativ til selv at bruge tid i supermarkedskøerne, udtaler Jesper Elkjær, administrerende direktør i Osuma.dk.

Kraftig vækst
Online supermarkedet Osuma.dk har således oplevet en kundetilvækst på 50 % hver måned siden åbningen i midten af oktober måned 2011. En udvikling, der ikke tyder på at være aftagende:

- Vi forventer, at væksten i særligt Kolding og opland vedbliver på dette niveau. En stor del af vores kunder kommer fra området, og derfor har vi også valgt at åbne yderligere områder i Koldings opland for endnu flere kan drage nytte af vores service, udtaler Jesper Elkjær.

Osuma.dk leverer i alt til omkring 2 millioner mennesker rundt om i Danmark. Blandt andet i hele Trekantsområdet samt Vejen, Christiansfeld, Vojens og Lunderskov.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094