23948sdkhjf

Dansk eksport af svinespæk hitter i Rusland

European Quality Food er en af Europas største eksportører af frosset svinespæk til det russiske marked, som i dag er i fokus på dansk konference.
”Få succes på det russiske marked” lyder overskriften på den konference, som Danske Bank i dag afholder med besøg af blandt andre handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr.

Og netop succes på det russiske marked er noget, European Quality Food A/S i Kolding kan tale med om.

- European Quality Food A/S i Danmark er Europas tredjestørste eksportør af frosset svinespæk til Rusland. Det startede tilbage i 1994, og vi har intensivt arbejdet på det marked lige siden. Vi har specialiseret os i at levere frosset svinespæk. Mange danskere tror, at det er et affaldsprodukt, men det er det bestemt ikke. Det er en meget vigtig råvare-bestanddel i pølseproduktionen i Rusland, siger Ole Koed-Madsen, ejer og adm. direktør, til dr.dk/P4.

Af samme grund er virksomheden valgt som rollemodel på konferencen. Og direktøren løfter gerne lidt af sløret for, hvad en eksportsucces til Rusland kræver.

- Man skal først og fremmest foretage markedsresearch, når man går ind på et marked. Man skal identificere sin målgruppe og sætte sig ind i lovgivningen. Der er mange aspekter. Rusland i dag er et meget civiliseret samfund, hvor man med ro i sjælen kan gøre gode forretninger, siger Ole Koed-Madsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062