23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye perforerede industri-transportører

AVS Danmark's nuværende 2200-transportørserie kan nu leveres med den nye perforerede funktion til afkøling- og aftørringsapplikationer.

Når det drejer sig om alsidighed! – er der intet der slår Dorner's 2200 serie transportører. Transportøren er designet for lette til medium tunge applikationer og kommer nu med en ny funktion for bedre at kunne imødekomme applikationer med afkøling og aftørring.

2200-serien med perforeret fundamentplade er ideel til applikationer, hvor produktet skal køles. Hullerne i fundamentpladen tillader et naturligt luftflow gennem transportørens ramme og fundamentplade og køler eller tørrer dermed passerende emner. Båndet kan også tilsluttes vakuum til at levere ekstra luft gennem fundamentpladen.

En anden nyttig funktion ved den perforerede fundamentplade er, at applikationer hvor transporterede emner skal sprayes med væske eller er fugtige fra en tidligere proces, sagtens kan dryppe af gennem det modulopbyggede plastikbælte og fundamentpladen, uden at bekymre sig om at det samler sig inde i rammen.

Den perforerede transportørmulighed er tilgængelig på 2200-serien fra en bredde på 300 mm.

2200-serien er en lavprofil-transportør som er designet til at passe i snævre områder og er ideel til applikationer såsom: små-dele overførsel, akkumulering, høje temperaturer og transport af skarpe dele.

Andre fordele:

Øjeblikkelig bælte-efterspænding.
V-guidet fundamentplade- og bælte for bæltesporing.
Kræver ingen særlige værktøjer.
Lasteevne op til 36 kg.
Bælte hastigheder op til 1,4 meter/sekund
Bælte bredder mellem 25 og 600 mm
Transportør længder mellem 450 mm og 5,4 m

For mere information kontakt AVS Danmark - Allan Bøttern på tlf. 4656 4343 eller klik ind på hjemmesiden www.avsdanmark.dk

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210

Send til en kollega

0.046