23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød os på FoodPharmaTech 08!

Fra den 11. til 13. november finder du AVS Danmark igen i år på FoodPharmaTech messen i Herning hvor vi vi stiller skarpt på "fødevaresikkerhed og hygiejnevenlighed".

Udover vores industrielle båndtransportører har vi et bredt program af båndtransportører som er rettede mod levnedsmiddelindustrien. På messen kan man bl.a. opleve vores nyeste transportørserie "7600 Ultimate" som er den mest rengøringsvenlige og hygiejniske på markedet i dag.

Båndtransportøren
Transportørserien er konstrueret til hurtig og effektiv sanitet i de mest krævende miljøer, herunder spiseklare fødevarer, rå protein (kød, fjerkræ og fisk), mejeriprodukter og andre miljøer der kræver højtryksrengøring. Transportøren har opnået USDA, FDA, NSF & BISCC godkendelser.

Den bærende konstruktion er fremstillet af rustfrit stål som er fuld TIG-svejset og udformet med plane overflader. Herved kan man undgå at snavs samler sig i kroge der er vanskelige at rengøre. Transportøren er også udformet uden skarpe hjørner, kanter og lommer hvor stillestående vand kan fremme bakterievækst og er designet så produktpartikler ikke kan tilbageholdes af designet.

7600 Ultimate serien er også konstrueret til at kunne skilles for rengøring på kun 30 sekunder samtidig med at den er ekstrem sikker for medarbejdere at arbejde med eller ved siden af.

Positive Drive
Transportøren benytter sig af funktionen ”Positive Drive” der fjerner muligheden for båndskred eller båndvandring, og eliminerer behovet for båndopstramning. Dette forøger transportbåndets levetid og reducerer vedligeholdelsen.

Bælte
En prominent egenskab som 7600 Ultimate serien besidder er dets USDA godkendte, homogene termoplastik, polyuretan bånd fra ThermoDrive som ikke absorberer vand eller flosser. Denne bælteløsning er ideel til våde og fugtige miljøer og er en afgørende egenskab i fødevare- og medicinalbranchen da det forhindrer vækst af bakterier og mug på bælte og kanter, og dermed forhindrer at det blandes med de transporterede produkter.

Båndet er meget nemt at rengøre. Rengøringen kan fortages manuelt eller automatisk ved CIP (Cleaning In Place) med stationær dyserengøring. Den lette rengøring af båndene reducerer både arbejdskraft, kemikalie- og vandforbrug. Dette medfører store besparelser på driftsomkostningerne. Båndene fås både som glatte, knoppede eller med medbringere.

For yderligere information kontakt Allan Bøttern på tlf. nr. 4656 4343.

AVS Danmark finder du på stand K-8134.
11. - 13. november - Messecenter Herning

Vi glæder os til at se dig!

Print dit gratis adgangskort her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210

Send til en kollega

0.047