23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny strømforsyning til SWAGELOK® orbitale svejsesystem

Den nye strømforsyning er nem at bruge, bærbar, har en kapacitet på 200 Amp og vejer mindre end 23 kg.

En farve touch screen med høj opløsning, 12,1" til industribrug gør det nemt for brugeren at komme ind i svejseprogrammerne. Brugeren kan vælge en af tre måder at komme ind i et svejseprogram på, som også omfatter automatisk programmering af svejseprocedurer. Den automatiske styring af beskyttelsesgas (patentanmeldt) på M200 gør opsætning af beskyttelsesgas mere enkelt og kræver ikke brug af separat flowmåler.

M200 har indbygget multisprogfunktion, som ikke kræver separat programmering og ikke skal bestilles specielt. De indbyggede sprog er engelsk, fransk, tysk, spansk, japansk, koreansk og kinesisk (enkelt og traditionelt). Det universale spændingsinput (100 til 230 V [ac]) kræver kun et lednings-/kontaktskift ved tilpasning af input-spænding.

M200 arbejder med alle Swagelok svejsehoveder og har fire USB-porte, Ethernet-port, port til USB-udstyr (output), VGA-output og seriel port. Alle gas- og el-tilslutninger, og den integrerede printer er nemme at få adgang til fra enhedens sidepaneler.

Swagelok er en førende producent af fluid system komponenter til forskningsindustrien, instrumenteringsindustrien, den farmaceutiske industri, olie og gasindustrien, energiindustrien, den petrokemiske industri og industrierne inden for alternative brændstoffer og semiledere.

Swagelok forhandles i Danmark af HYTOR Ventil & Fitting

Yderligere oplysninger www.swagelok.dk

HYTOR A/S
Guldborgsundvej 1
6705 Esbjerg Ø
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33943717

Send til en kollega

0.063