23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Programmer hastigheden på moment skruemaskiner fra Desoutter på under 5 sek.

AVN Teknik A/S præsenterer akku moment skruemaskiner, med udskifteligt lithium-ion batteri, til de professionelle fra Desoutter Industrial Tools.

AVN Teknik A/S præsenterer akku moment skruemaskiner til de professionelle.

E-LIT Premium og E-LIT Plus moment skruemaskiner, fra Desoutter Industrial Tools, er begge udstyret med udskifteligt lithium-ion batteri.
Moment skruemaskinerne har derfor kun en total vægt på 1,1 kg og er 20 % lettere end tilsvarende kompatible batteridrevne moment skruemaskiner.

Lithium-ion batteriet har en kapacitet på 1,3 amperetimer og er cirka halvt så stort som et tilsvarende NiCd batteri.

Batteriet kan indstilles i 2 positioner, afhængigt af behov:
Position 1 for balance eller
Position 2 for nem tilgængelighed

Lithium-ion batteriet er fuldt opladet på under 20 minutter, og det aflades minimalt, selv når det står stille i længere tid. Moment skruemaskinerne er begge ergonomisk udformet, og det sikrer korrekt håndtering af moment skruemaskinerne.

Motoren, i moment skruemaskinerne, anvender ikke kul, hvilket giver længere levetid, højere hastighed og minimum af vedligeholdelse. Der skal heller ikke bruges unødig tid på at skifte kulene. Det er muligt at programmere hastigheden indenfor 5 sekunder via det digitale display, som også er i stand til at finde den optimale hastighed til den pågældende arbejdsopgave. Variabel hastighed fra 300 omdr./min. til 1550 omdr./min.

Du kan betjene maskinen med en hånd, da det er muligt at betjene moment skrue maskinerne med både højre/venstre hånd.

En smart feature er også de forskellige farveringe som medfølger. Farveringene gør det nemt at kende forskel på forskellige indstillinger eller brugere.

Ydermere et der indbygget en LED lampe som nemt kan aktiveres ved at holde aktiveringsknappen halvt inde, maskinen behøver således ikke være i brug for at anvende lyset, hvilket er en fordel, når der skal arbejdes svært tilgængelige steder.

E-LIT Premium og E-LIT Plus moment skruemaskinerne har et momentområde fra 0,4 -12 Nm.

For yderligere information kontakt AVN Teknik A/S på: 70 20 04 11

www.avn.dk


AVN Gruppen
Dalager 1-5
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70907216

Send til en kollega

0.063