23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Overflademesse til april

Udviklingen inden for overfladebehandling har fuld tryk på.

Udviklingen inden for overfladebehandling har fuld tryk på. Derfor glæder MAB sig til at invitere de besøgende indenfor i Odense Congress Center, når Overfladedage 2009 afholdes 1. og 2. april.

- På helt centrale områder er branchen i rivende udvikling. Det gælder inden for belægninen, hvor strenge krav til miljøet har fået producenter til at finde på nye løsninger, men det gælder så sandelig også inden for produktionsudstyret, der skal møde fremtidens krav om godt arbejdsmiljø, lav forurening og en klimavenlig profil, fremhæver Claus Haarding Larsen, der er direktør hos Granzow og formand for medarrangøren MAB, maleudstyrs- og anlægsleverandørernes Brancheforening.

Messen henvender sig til virksomheder, der anvender overfladebehandling enten som underleverandør eller slutproducent.

I 2009 vil messen være bredere end normalt, da der ogspå vil være kemi, folier og materialer med - ud over de sædvanlige udstillere med anlæg.

Der er allerede stor forudinteresse fra branchens ledende firmaer. Konceptet er ændret, så der i 2009 kommer små gratis sessioner i stedet for dyre konferencer. Hvis folk er tilmeldt sessionerne forud, vil de få materiale med hjem. I det hele taget er messen meget fokuseret på, at de besøgende skal have noget med sig hjem, understreger Claus Haarding Larsen.

Messen vil denne gang desuden have et nordisk islæt, oplyser Carina Bruun fra Danske Fagmesser.

Billede: På seneste Overfladedage agerede denne ungmø blikfang.

www.granzow.dk


Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519

Send til en kollega

0.141