23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sæt spotlight på genopslibning og genbelægning og spar 50% på værktøjsomkostningerne!

Det kan betale sig at sende værktøjer til genopslibning og genbelægning. Efter kun 3 genopslibninger er det nemlig muligt at spare op til 50 % af værktøjsudgifterne.

AVN Teknik A/S sætter spotlight på genopslibning og genbelægning.

Værktøjer som bliver brugt hver dag i produktionen vil på et tidspunkt vise tegn på slidtage. Det kan betale sig at sende værktøjerne til genopslibning og genbelægning, da prisen for et genopslebet værktøj er på mellem 40-50 % af prisen på et nyt værktøj. Efter kun 3 genopslibninger er det muligt at spare op til 50 % af værktøjsudgifterne. Derfor bør genopslibning og genbelægning af værktøjer, det gælder både for standard og special værktøjer i HSS/HSS-E samt hårdmetal, allerede indkalkuleres ved produktionsplanlægningen.

Det er ikke tilfældigt at AVN Teknik A/S fokuserer meget på genopslibning og genbelægning netop nu. ”Set i lyset af den opbremsning, som der er sket i markedet, er det uhyre vigtigt, at kunne tilbyde kunderne alle muligheder for at kunne nedbringe produktionsomkostningerne og derved klare sig igennem en forhåbentlig kortvarig nedgang i aktiviteten. Det er kun en ekstra bonus, at det også er yderst gavnligt for miljøet”, siger direktør i AVN Teknik A/S Kenth M. Langwagen

Værktøjer som sendes til AVN Teknik A/S for genopslibning og genbelægning, bliver sendt direkte til WALTER i Frankfurt, hvor højteknologiske CNC maskiner og tekniske specialister styrer hele processen omkring genopslibning og genbelægning, i et dertil specielt indrettet center. Kunderne er hundrede procent sikre på, at det returnerede værktøj har den oprindelige og originale geometri samt belægning, uanset hvilket værktøjsfabrikat der er tale om.

Belægning har stor betydning for standtider og værktøjslevetid. Derfor er det uhyre vigtigt at værktøjerne genbelægges efter hver slibning, for derved at sikre den samme høje kvalitet og 100% ydelse, så værktøjet er ligeså produktivt som da det var helt nyt.

Maskinkapaciteten i Frankfurt er for nylig blevet forøget betydeligt og det har medført en væsentlig nedbringelse af leveringstiden.


For yderligere information kontakt AVN Teknik A/S på tlf: 70 20 04 11


AVN Gruppen
Dalager 1-5
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70907216

Send til en kollega

0.048