Nye trends til optimering af din fødevaresikkerhed og -holdbarhed
Hvor meget betyder fødevarernes holdbarhed egentlig, hvor god er dine produkters holdbarhed, kunne de blive bedre, og hvordan er fødevaresikkerheden hos jer?
Ovenstående er nogle af de spørgsmål, du som deltager kan få svar på ved at deltage i et af de møder VIFU i løbet af foråret afholder sammen med ISI Food Protection, Dianova, QMS Consult og en række erhvervsakademier rundt i hele landet.
Få styr på fødevaresikkerhed og - holdbarhed, når vi kommer rundt i landet i løbet af foråret 2010:
Odense d. 7. april: Erhvervsakademiet Lillebælt, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S
Århus d.12 april: Incuba Science Park, Brendstrupgårdvej 102, 8200 Århus N
Holstebro d. 27. april: Erhvervsakademi MidtVest, Valdemar Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro
Roskilde d. 11. maj: Erhvervsakademiet, Maglegårdsvej 8, 4000 Roskilde
Yderligere spørgsmål: Projektchef Gunhild Brynning, e-mail gbr@vifu.net eller på tlf. 9612 7622.
Tilmelding senest d. 24. marts 2010 på www.vifu.net, til reception@nupark.dk eller på tlf: 9612 7200.