23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sensationelle SuperLock vinder CFIA innovationspris

Den nye SuperLock har lave iltgennemtræningsrater, en holdbarhed på op til 24 mdr., barrierebeskyttelse på alle overflader, et praktisk click-on skruelåg og fås i mange str. Derfor har den vundet CFIA Innovation Trophy 2010 i Rennes.

Superfos fortsætter med at udvikle produkter, så du kan tilbyde dine kunder førsteklasses emballage løsninger. Nu er vi stolte af at kunne præsentere en prisvindende nyhed for alle fødevarerproducenter: Vores nye ”thin wall” emballage SuperLock, som ikke blot forlænger holdbarheden, men også er forsynet med et smart click-on skruelåg og fås i mange forskellige størrelser.

CFIA Innovative Trophy 2010
Ved CFIA messen i Rennes, Frankrig gav juryen den nye SuperLock CFIA innovationsprisen 2010 i kategorien Conditionnement et Emballage/Packaging. Dommerpanelet fremhævede click-on skruelåget, iltbarrieren på alle overflader, som i kombination med membranforseglingen sikrer næsten ikke eksisterende iltgennemtrængningsrater, samt den visuelle fornemmelse af glas.

Mange forskellige størrelser til mange forskellige fødevarer
SuperLock egner sig til alle slags fødevarer, om de skal serveres varme eller kolde; fra saucer solgt i små emballager til rødbeder i store spande. Du kan bruge SuperLock til ost, kål, yoghurt, supper osv. Derfor fås denne alsidige emballage også i mange forskellige størrelser: fra 65 ml i en Ø69 mm bøtte til en 875 ml i en Ø109 mm bøtte.

Vi kan dække ethvert behov med et sortiment, der kan prale af hele 4 forskellige diametre: Ø69 mm, Ø95 mm, Ø109 mm og Ø118 mm, mens vi kan tilbyde 13 forskellige volumener.

Click-on skruelåg
Den nye “thin wall” SuperLock er forsynet med et skruelåg, som gør det nemt at lukke emballagen igen og genbruge den. Låget er let at klikke på på fyldelinjen. I hjemmet vil forbrugerne blive glade for det praktiske click-on skruelåg og nyde at SuperLock kan gå både i microovn, opvaskemaskine og fryser. Ved at vælge SuperLock til dine fødevarer er du også med til at give produktet en længere holdbarhed på hylden i køkkenet.

Holdbar i op til 24 måneder
SuperLock giver mulighed for en holdbarhed på op til 24 måneder. Den nyudviklede iltbarriere sikrer ekstremt lave iltgennemtrængningsrater, hvilket betyder, at dagligvarer pakket i en SuperLock emballage kan holde sig dobbelt og nogle gange tre gange så længe som sammenlignelige emballagetyper.

Næsten ikke eksisterende iltgennemtrængningsrater
Som en helt unik feature giver den nye SuperLock mulighed for barrierebeskyttelse på alle overflader. SuperLock er membranforseglet, og kombinationen af de to egenskaber sikrer næsten ikke eksisterende iltgennemtrængningsrater.

Emballage med stort potentiale
Om du handler arbejder med varm- eller koldfyldning af fødevarer, har SuperLock det hele – for dig, dine kunder og klimaet. Der er generelt mange overbevisende argumenter for at bruge plastemballage: plast mindsker radikalt støj på fyldelinjerne og er tilmeld velegnet til varmfyldning. Det går ikke i stykker. Det giver sikker stabling og medvirker til et reduceret behov for lagerplads og dermed lavere transportomkostninger, som igen giver en mindre CO2 udledning. SuperLock er produceret af et materiale, som gør genbrug lettere.

Vi er meget stolte af, at vores innovative indsats har ført til overrækkelsen af CFIA innovationsprisen 2010 for den nye SuperLock og er sikre på, at såvel fødevareproducenter som forbrugere vil værdsætte SuperLock’ens sensationelle egenskaber.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511

Send til en kollega

0.031