23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ingen glasskår i storkøkkenet

Banebrydende emballageløsning fra Superfos forbedrer sikkerheden, letter arbejdet i storkøkkener og garanterer lang holdbarhed. Det har fået franske Lesieur til at lancere en eksklusiv serie af specialiteter i plastemballagen SuperLock.

Den førende franske fødevareproducent Lesieur har sammen med en gourmet kok udviklet en eksklusiv serie af smørbare specialiteter til hoteller, restauranter og andre storkøkkener og er målrettet gået efter at sælge varen i en plastemballage. Glasskår i storkøkkener øger nemlig risikoen for skader, og derfor faldt valget på SuperLock, en banebrydende emballage fra Superfos.

Lang holdbarhed uden glasskår
Food Service Marketing Manager Marina Testu fra Lesieur forklarer:
“Vi var ude efter en emballageløsning af plast, som tåler autoklavering og som sikrer en minimal iltindtrængning, for vi vil gerne tilbyde vores kunder et produkt med en holdbarhed på mindst ét år.”
“SuperLock har de egenskaber, vi efterspørger, og har gjort det nemt at konvertere fra glas til plast. Det er en meget overbevisende emballage. Ligesom med glas er der mulighed for et gennemsigtigt område, men emballagen går ikke i stykker på samme måde. SuperLock giver lang holdbarhed - det betyder virkelig noget for os, vores distributører og vores kunder i restaurationsbranchen.”
SuperLock har barrierebeskyttelse på samtlige flader og membranforsegling. Emballagen passer perfekt til de udsøgte varianter af specialiteter fra Lesieur: soltørrede tomater, aubergine creme og tapenade af sorte oliven. Serien lanceres nu i 535 ml bægre under mærket PUGET.
Design med flere fordele
Marina Testu fremhæver, at designet af SuperLock også er en vigtig fordel, for den er nem at håndtere i køkkenet: Twist-off låget kan let tages af og på, og emballagen er i sin form lige op og ned. Det gør det nemt at tømme bægret, så alt indhold kan bruges i køkkenet. Der er ikke noget, der ender i skraldespanden, fordi man ikke kunne få det ud.
Lesieur sætter også pris på de mange muligheder for et flot design, der følger med SuperLock: intense farver, klare billeder og tydelig gengivelse af varemærket. Det giver en stærk visuel kommunikation på hylden.

Billedtekst:
SuperLock fra Superfos har barrierebeskyttelse på samtlige flader og membranforsegling. Emballagen har gjort det nemt for Lesieur at konvertere fra glas til plast

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511

Send til en kollega

0.048