23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MULTIVAC overtager Trimaster Oy

Med overtagelsen af den finske virksomhed Trimaster Oy, foretager MULTIVAC en markant udvidelse af sin produktportefølje inden for linjeautomatisering samt robot- og palleteringssystemer.

Trimaster Oy, der er grundlagt i 1998, er specialiseret inden for palletering og robotteknik samt overvågnings- og vejesystemer. Trimaster Oy beskæftiger ca. 20 medarbejdere, som integreres i MULTIVAC Finlands salgs- og servicefunktion.

"Vi er meget glade for overtagelsen og for at kunne bidrage med vor ekspertise inden for robotteknik og automatisering i MULTIVAC Gruppen og udvikle dette med henblik på bæredygtighed", understreger Leo Johansson, som til dato har været ejer af Trimaster Oy. Han tilføjer, "Trimaster Oy har en god markedsposition i Finland og Sverige. Vore kunder nyder godt af lokal tilstedeværelse og vore hurtige reaktionstider".

Erfaringerne med MULTIVAC og Trimaster omkring udvikling af robotløsninger giver mulighed for at kunne i mødekomme de fleste automatiseringsbehov inden for fødevarebranchen. "Kravene til håndtering stiger hos vore kunder, f.eks. ilægning af produkter i emballagen eller ensretning af pakker efter emballering. Med overtagelsen af Trimaster Oy udvider vi især vort sortiment af ABB robotter og overvågningssystemer" tilføjer Esa Harju, adm. direktør i MULTIVAC Finland.

Trimaster Oy er 'preferred partner' i det svenske selskab ABB Robotics og intensiverer dette partnerskab, specielt inden for palleteringssystemer. ABB er en af de førende leverandører af industrirobotter.

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431

Send til en kollega

0.031