23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fødevaresikkerhed, længere holdbarhed og attraktiv salgsemballage

På FruitLogistica 2012 i Berlin (8.-10. februar) fokuserer MUL-TIVAC på emballering af små portioner.

Virksomheder, der pakker frugt og grønt har haft et vanskeligt år: fra maj til august 2011 var især agurker og tomater under mistanke for at bære den farlige EHEC virus. Branchen var hårdt ramt, før myndighederne endelig meldte klart ud, at faren var drevet over. "EHEC-krisen tog modet fra forbrugerne. Siden da har producenter og pakkevirksomheder forsøgt at genvinde tilliden bl.a. ved hjælp af nye markedsføringskoncepter. Her spiller helhedspakkeløsninger en afgørende rolle: de kombinerer nemlig fødevaresikkerhed, lang holdbarhed og attraktiv salgsemballage" siger Valeska Haux, mar-keting manager i MULTIVAC.

Traysealermodeller til små portioner
I de senere år har MULTIVAC udvidet produktsortimentet yderligere inden for pakning af små og mellemstore portioner. Med den halvautomatiske T 100 traysealer viser MULTIVAC på FruitLogistica hvor små frugt- og grøntportioner, der kan pakkes både sikkert og hygiejnisk. Trods det kompakte design, har T 100 vakuum- og gas-skylningssystem, og den kan også anvendes til MAP-pakning.

Med T 300 traysealeren viser MULTIVAC en anden model til små og mellemstore virksomheder. Den er let at betjene og gør det nemt for disse virksomheder at bevæge sig ind på automatisk pakning af trays. T 300 har en kapacitet på ca. 20 pakker / min. Trays tilføres automatisk.

Overgang til dytrækning
Foruden de to traysealere udstiller MULTIVAC også en kompakt R 105 dybtrækningsmaskine i hygiejnedesign med perforator til emballering af EMAP-pakker (FRESHSAFE koncept). Hvis det ønskes, kan overfolien mikroperforeres af en perforator under selve pakkeprocessen, der muliggør optimal kontrolleret atmosfære i pakken.

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431

Send til en kollega

0.031