23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MULTIVAC transportbånd (MBS) - nu også som stand-alone system

MULTIVAC udvider sin produktportefølje af transportbånd med to stand-alone versioner, som kan monteres på MULTIVAC pakkemaskiner eller andre pakkemaskinefabrikater

Under pakkeprocessen kan MULTIVAC transportbåndene (MBS) udføre en række forskellige funktioner som produkttilførsel, -udløb og adskillelsesfunktioner. For at også fremover få mulighed for at anvende forskellige transportsystemer, har MULTIVAC udvidet sortimentet med 2 stand-alone versioner: MBS 120 og 220. Begge er udstyret med separat IPC 02 styring, der arbejder uafhængig af up- og downstream-systemer. De to båndsystemer kan derfor anven-des og monteres fleksibelt i eksisterende pakkeløsninger. Systemerne kan synkroniseres med pakkemaskinen.

MBS 120 og 220 er velegnede til såvel fordeling af pakkerne som til frasortering af fejlbehæftede pakker. Der kan udvides fra to til seks spor og transporteres op til 80 eller til og med 140 pakker/min. Båndsystemerne er med kassetteskift og levnedsmiddelgodkendte bånd.

Begge versioner er udstyret med blåt ThermoDrive indfødningsbånd fra Intralox, som er specielt tilpasset levnedsmiddelindustriens høje hygiejnekrav. Styrebåndene sikrer en kontrolleret proces. Desuden er begge modeller designet til frasortering af fejlbehæftede pakker. Lige som alle MULTIVAC maskiner er transportbåndene udført i MULTIVAC hygiejnedesign, som forenkler rengøring og desinfektion.

Integrerede båndsystemer
Ud over stand-alone versionerne tilbyder MULTIVAC mange integrerede båndsystemer til fordeling af pakker, der styres af via pakkemaskinen. Indstillingsparametre kan lagres som recepter. MULTIVACs integrerede båndsystemer kan håndtere mellem 60 og 200 pakker/min. afhængig af model. Nogle er designet til at frasortere fejlbehæftede pakker og kan udstyres med metaldetektor. I modsætning til andre detektionsløsninger kræver MBS systemerne med metaldetektor meget lidt plads.

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431

Send til en kollega

0.031