23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Emballage gavner miljøet og økonomien

Denne påstand vil Søren Østergaard fra Teknologisk Institut, forsøge at underbygge på et kommende arrangement på Scandic Hotel i Odense den 22/5.

Olitec Packaging Solutions A/S har sammen med Fynsk Erhverv sammensat et spændende arrangement, hvor temaet er emballage.

Emballager kan opfattes som en merudgift, som et nødvendigt onde, men det kan også være den faktor der hjælper ved optimering.
Den rigtige størrelse kasse kan bevirke, at der kan være mere på pallen og dermed opnås lavere fragtomkostninger. Får pakkemaskinen den rigtige bakke eller æske kan den pakke hurtigere. Ved manuel håndtering kan en lettere emballage også give gladere medarbejdere.

Gennem arbejde med praksis og teori i hele Verden er Søren Østergaard nået til den konklusion, at emballagen er en væsentlig og positiv faktor, der gavner miljøet og ressourcerne.

Alle i emballageindustrien og i produktionsindustrien er pålagt at spare på emballage, hvilket er samfundsøkonomisk og miljømæssigt meget fornuftigt. Dette skal dog indarbejdes og gøres med omtanke.

Arrangement finder sted på Scandic Hotel i Odense den 22/5 kl. 9.30-12.00

Se mere på: Emballagearrangement
Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet
Entre er gratis og Olitec byder på kaffe, frugt, sodavand og sandwich

Tilmelding på tlf. 70 271 275 eller på sales@olitecpackaging.com

STOK Emballage K/S
Erik Stoks Allé 4
5550 Langeskov
Kerteminde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16427284

Send til en kollega

0.094