23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Multivac præsenterer den nye TTO termotransferprinter

MULTIVAC Marking & Inspection lancerer sin egen termotransferprinter (TTO). Den er integreret i MULTIVAC HMI 2.0 betjeningsheneden. Der kræves ingen separat printerterminal og der er færre kabler, bedre hygiejne samt enkel installation og drift.

TTO-printeren er optimeret til anvendelse på MULTIVAC pakkemaskiner og mærkningssystemer. Den printer alle gængse barcodeformater, har forskellige båndbesparende funktioner og er udstyret med standard interfaces til ekstern kommunikation.

Driften er fuldstændig integreret i MULTIVAC's HMI 2.0 betjeningsenheden. Data behandles via pakkemaskinens eller mærkningssystemets IPC 06 styring og vises for operatøren via HMI 2.0 betjeningsenheden. Takket være denne integration har MULTIVAC Marking & Inspection kunnet reducere antallet af kabler pr. printer. "Betjeningen af printerne er blevet enklere, idet man kan anvende et valgfrit antal printere via én betjeningsterminal. Færre kabler øger hygiejnen på MULTIVAC maskinerne", siger Michael Reffke, produktchef for mærkningssystemer hos MULTIVAC Marking & Inspection.

Mange funktioner er automatiseret grundet central håndtering af alle layouts på én betjeningsterminal. Trykte layouts kan f.eks. uploades til den ønskede printer sammen med oplysninger til en specifik serie. Backupfunktioner og dataindsamling sker centralt via et panel. Som for alle MULTIVAC maskiner er der verdensomspændende service gennem MULTIVAC.

To versioner
Termotransferprinteren fra MULTIVAC Marking & Inspection leveres i to versioner: en TTO 10, som har en printbredde 53 mm og en TTO 20 med en printbredde på 107 mm. Begge kan printe både intermitterende og kontinuertligt.

Hvad er termotransferprint?
Ved termotransferprint anvendes termiske overføringsbånd, som er belagt med blæk. Farvebåndene føres frem under et termisk printerhoved, som har hundredevis af computerstyrede varmelegemer, der overfører printet. Når et varmelegeme aktiveres og hovedet på varmelegemet varmes op, smelter båndets blæklag og overføres til papiret.

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.047