23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Arla Foods Branderup investerer i nyt palleteringsudstyr

Arla Foods Branderup har afgivet ordre til BILA A/S på nyt udstyr til palletering og opnår derved større effektivitet

Arla Foods Branderup har afgivet ordre på et nyt palleteringsanlæg til palletering af både firkantede og runde oste i papkartoner.
Mejeriet havde et ønske om at få et nyt palleteringsanlæg, da deres daværende anlæg var slidt op. Per Madsen, Pakkerichef hos Arla Foods Branderup Mejeri udtaler: "Vores 20 år gamle palleteringsanlæg var slidt og vi oplevede derfor en masse stop på anlægget, så derfor var vi interesserede i at investere i et nyt anlæg."

Mejeriet valgte at arbejde sammen med BILA A/S og løsningen består af en Kawasaki robot MD80, som ved hjælp af et sugeværktøj med vakuum flytter 2 oste ad gangen fra et gruuperingsbånd og placerer dem på paller. Selv palleskiftene foregår automatisk og pallerne kommer fra et pallemagasin.
Anlægget håndterer 7 forskellige palletyper og skal palletere 15 oste/minut, hvor det gamle anlæg palleterede 10 oste/minut.

Per Madsen fortæller om grunden til at de valgte BILA A/S som leverandør: " Vi valgte BILA A/S, da de havde den bedste løsning og prisen var fair. En af grundene til at vi valgte BILA A/S er også pga. deres kendskab til Arla og fordi vi havde hørt godt om dem fra vores kolleger på andre mejerier."

Projektet er p.t. ved at blive kørt ind på mejeriet i Branderup.

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894

Send til en kollega

0.032