23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Historien om en succes - fra ML System til Condair

”Målet er fortsat at udvikle og levere den højeste kvalitet til energieffektiv luftbefugtning og evaporativ køling”

ML System har siden 2011 været en del af Condair – verdens førende virksomhed indenfor luftbefugtning. Det betyder, at vi har adgang til verdens førende knowhow og produktprogram og at Condair har de anerkendte ML System produkter på programmet.
ML System blev grundlagt af Marianne Jager og Leo Rasmussen i 1987 og blev hurtigt en ledende virksomhed indenfor befugtning. Denne position har fået sin naturlige fortsættelse som en del af Condair. Nu skifter vi også navn og bliver sammen med Anderberg Fugtstyring til Condair A/S.
Selvom der nu står Condair på facaden, står der fortsat ML System på de kendte kvalitetsprodukter, der udvikles og produceres i Ry. Målet er fortsat at udvikle og levere den højeste kvalitet til energieffektiv luftbefugtning og evaporativ køling. På den måde kan Condair A/S sikre de bedste betingelser for produktion og opbevaring i f.eks. kølehuse, trykkerier, datacentre, hos elektronikproducenter og grøntafdelinger i detailhandelen.

Fakta om Condair:
Condair er grundlagt i 1948 og er verdens førende virksomhed indenfor luftbefugtning og evaporativ køling med en markedsandel på mere end 20%. Condair er repræsenteret med distribution i mere end 70 lande og produktion i Schweiz, Danmark, England, Tyskland, Canada og Kina.
Condair er ejet af Walter Meier koncernen, der globalt står bag en række førende virksomheder indenfor luftbefugtnings-, klima- og produktionsteknologi.
Læs mere på
www.condair.com
www.waltermeier.com



Condair A/S
Parallelvej 2
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15200537

Send til en kollega

0.062