23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Frisk fisk direkte til dit bord

På Seafood i Bruxelles d. 23.-25. april 2013, præsenterer MULTIVAC maskiner, som gør det nemt for nicheproducenter at pakke både fersk og frossen fisk, skaldyr og færdiglavede fiskeretter automatisk.

Trenden mod sundere mad øger efterspørgslen efter fisk, fiskeretter og skaldyr worldwide. Forbrugernes ønsker til ferske højkvalitetsprodukter stiger. Interessen for produkter fra bæredygtigt fiskeri øges tilsvarende. "Kravene til forædlings- og pakkeprocesserne i fiskeindustrien er også steget inden for de senere år: der efterspørges højere omkostnings- og energieffektivitet. Samtidig ønsker producenterne at tilbyde ferske produkter i deres naturlige tilstand", siger Valeska Haux, Marketing Manager hos MULTIVAC.

På European Seafood 2013 viser MULTIVAC en lang række udstyr, som forenkler automatisk forædling af fersk, frossen el. (for)kogt fisk og skaldyr. Der præsenteres også bæredygtige koncepter og løsninger til pakning af produkter i så naturlig tilstand som muligt.

Overgang til automatisk pakning i trays

Med T 300-modellen viser MULTIVAC en traysealermodel, som gør det muligt for specielt mindre nicheproducenter og servicevirksomheder at gå over til automatisk pakning af fiskeretter og skaldyr i trays. Løftesystemerne er eldrevne, hvilket optimerer energiforbruget.

Med R 175 CD udstiller MULTIVAC en effektiv dybtrækningsmaskine, der er designet til pakning af mindre og mellemstore partier. Maskinen er velegnet til produktion af Darfresh vakuum-skin-pakker - en innovativ applikation fra MULTIVAC, hvor producenter og pakkerier kan tilføre deres værdifulde fiskeprodukter maksimal hold-barhed. "Ved denne proces anvendes specielle skinfolier, som lægger sig helt tæt ind til produktet som en slags anden hud. Form og struktur på de følsomme produkter bevares, og der sikres en førsteklasses præsentation på salgsstedet”, forklarer Valeska Haux.

Pakning af lange produkter

Med C 370 kammermaskinen vises en omkostningseffektiv løsning til pakning af specielt lange fisk. Kammerbredden er 900 mm og dobbelt så lang som på de øvrige kammermaskiner i C 3xx serien. Svejseskinnerne er placeret i højre og venstre side.

Forlænget holdbarhed uden tilsætningsstoffer

MULTIVAC viser også løsninger til højpasteurisering af fødevarer, som omfatter maskiner, patenterede teknologier og et HPP-testcenter. "Ved højpasteurisering (HPP) pakkes fisk og skaldyr uden tilsætningsstoffer: processen deaktiverer mikroorganismer som salmonella eller listeria uden tab af næringsværdi eller smag", udtaler Valeska Haux.

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.047