23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Process Engineering genåbner kontor i Aarhus

Klamsagervej 27 8230 Åbyhøj bliver ny kontor adresse

Process Engineering er et rådgivende ingeniørfirma, som henvender sig specielt til procesindustrien. Firmaet blev grundlagt i 1999 med domicil i Fredericia, af Poul B. Jakobsen, eneejer og administrerende direktør i selskabet. Siden starten er Process Engineering vokset fra to til ca. 40 medarbejdere, med afdelinger i Fredericia, København, Kalundborg og Aarhus.

Process Engineering er eksperter indenfor rådgivning til procesindustrien, og kundeunderlaget findes inden for brancherne:
• Levnedsmiddelindustrien
• Farmaceutisk industri
• Kemisk industri
• Anlægsleverandører til procesindustrien
• Værksteder, der leverer delleverancer til procesanlæg

De ydelser, som Process Engineering kan tilbyde, er rådgivning omkring større eller mindre projekter lige fra behovsanalysen til verificering og idriftsætning, konsulentydelser og engineering inden for processer og procesanlæg. Det gælder både store og små projekter fra få timers varighed til mange måneders varighed.

Nærhed gavner rådgivningen
Ny leder af afdelingen i Aarhus bliver Peter Schneider. Peter er 45 år gammel, uddannet Civilingeniør i køleteknik fra DTU. Peters baggrund er 12 års ansættelse hos Teknologisk Institut, Køle & Varmepumpteknik som fagligleder for industrielle processer (enhedsoperationer) samt 2 år som Teknisk Chef hos Bjørnkjær og Varo Process equipment, hvor han beskæftigede sig med inddampning. Peter har også en fortid hos APV, det nuværende SPX.

Om genåbning af kontorer i Aarhus siger Poul B. Jakobsen;
”Efter at have eksisteret i 14 år, hvor vi er vokset fra 2 til ca 40 medarbejdere, og fået flere og flere kunder over hele jylland, er det en naturlig udvikling. Vi vil gerne give vores kunder de fordele, der er ved at være tæt på hinanden. Nærheden giver større fleksibilitet og letter den daglige kontakt og mødeaktivitet”.

Nyansættelser på tegnebrættet
Der vil i takt med den løbende udvikling blive ansat yderligere medarbejdere i Aarhus, således at der etableres en fast stab som, i samarbejde med hovedkontoret i Fredericia kan servicere alle kunder i region Midtjylland.

For mere information, kontakt: Afdelingsleder Peter Schneider mobil 52 19 63 14, www.proeng.dk

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934

Kontaktperson

PBJ
Poul B. Jakobsen
Direktør
pbj@proeng.dk

Send til en kollega

0.047