23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Systematisk fødevaresikkerhed - HACCP og risikoanalyse

Som noget nyt tilbyder Bureau Veritas seminaret "Systematisk fødevaresikkerhed - HACCP og risikoanalyse"

Målsætning
Deltageren på dette kursus får en grundig introduktion til alle de væsentligste principper inden for fødevaresikkerhed, så deltageren bliver godt klædt på til at håndtere faktorer med betydning for fødevaresikkerheden. Kurset har stor fokus på den praktiske anvendelse af principper og begreber, og den teoretiske gennemgang vil blive understøttet af en række praktiske eksempler fra danske fødevarevirksomheder.

Indhold
- Gennemgang og fortolkning af begreber som HACCP-principper )
- Den gode risikoanalyse med fokus på allergener, kemiske, fysiske og biologiske risikofaktorer
- Hygiejnisk design og hygiejniske arbejdsgange
- Verifikation herunder intern audit
- Fra egenkontrol til ledelsessystem - videreudvikling mod en certificering

Målgruppe
Kurset henvender sig til medarbejdere i fødevarevirksomheder, som arbejder med at styrke fødevaresikkerheden i den daglige produktion. Kurset er målrettet "begyndere og let øvede", og deltageren bliver taget godt i hånden mod en styrket indsats for fødevaresikkerheden i det daglige.
Pris 4.000 kr. ekskl. moms.

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.031