23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye ansatte!

Process Engineering A/S vil gerne byde de nye medarbejdere velkommen som er startet indenfor de sidste 2 måneder i de forskellige afdelinger. Vi forventer, at ansætte endnu flere ingeniører i starten af 2015.

Brøndby afdeling:
Claus Christiansen er blevet ansat som afdelingsleder. Claus er uddannet som civilingeniør og har arbejdet både som direktør og salgsingeniør ved Faxe Kalk og Immuntech. Været leder ved Haldor Topsøe, marketing manager ved Gori, samt salgschef ved Thrige Pumper. De sidste par år har Claus været ejer af HeatMill / HeatCapture.

Aarhus afdeling:
Henrik Brodersen er blevet ansat som maskiningeniør. Henrik har en fortid som konstruktionschef, samt Bjørnkjær hvor Henrik arbejdede med trykbeholdere, varmevekslere samt konstruktion. Henrik har haft sit eget firma og udført opgaver for AAK og Xvaporator. I sit sidste job inden PE arbejde Henrik med konstruktion af naceller hos Siemens Wind Power i Brande.
Hans kompetenceområder er projektering af adskillige fødevareprocesser (Tanke, inddampning, Varmebehandling)

Fredericia afdeling:
Claus B. Danielsen er blevet ansat som produktionsteknolog og hans base vil være hos Union. Claus kommer fra en stilling ved Union hvor han har været i et par år. Inden da blev han uddannet som produktionsteknolog men har også en uddannelse som sikringsteknikker og flymekaniker.
Hans kompetenceområder er rørdesign, teknisk produktions grundlag herunder udarbejdelse styklister. Design i 3D og 2D.


Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934

Send til en kollega

0.032