Endagsseminar: Bioaktivitet - hvad kan måles og hvordan?
Der tales i tiden om at anvende nye råvarer og eksempelvis rest- og sidestrømme fra fødevareindustrien til at ekstrahere og oprense højværdiprodukter, der indeholder bioaktive stoffer.
40 er allerede nu tilmeldt temadagen om bioaktive stoffer, der afholdes den 17. juni i Odense.
10 oplægsholdere fortæller om deres arbejde med bioaktive stoffer:
Hvordan kan bioaktive stoffer øge optagelsen af jern, skabe mæthed og regulere blodsukkeret? Hvilke bioaktive stoffer findes der i fisk, tang, kød, hyben og mælkebøtter, og hvilke egenskaber har de?
Kom og hør svarene, når Teknologisk Institut og InSPIRe Food i samarbejde med Science Ventures og Syddansk Universitet afholder seminar:
Bioaktivitet - hvad kan måles og hvordan?
Der vil også være indlæg om lovgivningen på området, og om hvilken dokumentation der eventuelt kræves for at opnå godkendelse til at anprise et produkt.
Der er stadig ledige pladser. Det koster 550 kr. at deltage.
Tilmelding her