Bureau Veritas 6. internationale fødevarekonference
Den internationale fødevarekonference i København er blevet en stærk tradition, der samler fagfolk fra alle dele af leverandørkæden.
Emnerne bæredygtighed, fødevaresikkerhed og kvalitet vil dække flere aktuelle emner, bl.a. hvordan man undgår svindel, og hvordan man kan løfte selve oplevelsen af fødevarer:
- Bliv opdateret på global bæredygtighed, fødevaresikkerhed og kvalitet
- Få nye idéer og bliv inspireret af sager og situationer fra det virkelige liv
- Opnå indsigt i de fremtidige tendenser i branchen
- Oplev eksempler på global bæredygtig forvaltning
- Styrk dit netværk af fagfolk inden for kvalitets- og fødevaresikkerhedsbranchen
Program
9.00 Sustainable development and growth by Country Chief Executive I&F Denmark Jacob Færgemand, Bureau Veritas Certification Denmark A/S
9.15 Lifting the food experience in the Kitchen Lift by Director Anne-Birgitte Agger, Copenhagen House of Food
10.00 Break
10.30 Sustainable Packaging – a vital part of a safe food value chain by Product Safety Manager Anna Johansson, Stora Enso Consumer Board
11.15 HACCP at TINE – turning risks into operational food safety measures by Food Safety Manager Hanne Oppegaard (MPharm, PhD), TINE R&D
12.00 Lunch
13.00 Avoiding fraud and defending food in an international context by Head of Unit Michael
Rosenmark, Flying Squad of Danish Veterinary and Food Administration
13.45 Meat with a Nordic Quality and CSR approach by Senior Vice President Pia Nybäck, Quality and Corporate Responsibility, HKScan Corporation
14.30 Break
15.00 Get the basics right – Effective Food Safety Management by Quality and Food Safety Specialist Christophe Boulais, Danone
16.00 Summing up the future of food safety by Country Chief Executive I&F Denmark Jacob Færgemand, Bureau Veritas
16.30 Thanks for attending
Du kan læse meget mere og tilmelde dig her