23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du sælge mere til fødevareindustrien i Tyrkiet?

Er du interesseret i at øge dit salg til fødevareindustrien i Tyrkiet, eller er du helt ny på det tyrkiske marked, så er Danish Food Tech Groups næste factfinding tur til Tyrkiet måske noget for dig.

Danish Food Tech Group planlægger en factfinding tur til Istanbul og Izmir i dagene 24. – 27. januar 2016. Her vil du få mulighed for at besøge lokale fødevareproducenter samt afholde skræddersyede individuelle one-2-one møder med lokale potentielle kunder og partnere. Vi vil primært besøge producenter i Izmir området. Møderne og virksomhedsbesøgene bliver planlagt i samarbejde med en dygtig og erfaren lokal partner, som også vil stå for den individuelle matchmaking.

Tyrkiske fødevareproducenter oplever i øjeblikket øget vækst pga. en større hjemlig efterspørgsel efter fødevarer. Tyrkiet har planer om at øge produktionen med 140% inden 2023, hvilket vil placere dem i top 5 over globale fødevareproducenter. Især hjemmemarkedet, Mellemøsten og Europa er mål for den øgede produktion.

Produktionsanlæg bliver derfor i øjeblikket udvidet, optimeret og moderniseret, hvilket er en unik forretningsmulighed for danske food tech virksomheder. Der er brug for rådgivning, udstyr og hygiejneløsninger. Tilmeld dig derfor allerede nu, så vores lokale partner kan gå i gang med den matchmaking, som passer til netop din virksomhed.

Turen er lavet i samarbejde med Agro Business Park og Enterprise Europe Network i Izmir.

Læs mere på hjemmesiden www.dk-foodtech.dk, hvor du også kan tilmelde dig turen.

For yderligere information kontakt venligst Head of Danish Food Tech Group Heidi Ravn på mail eller på 2421 8988

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118

Send til en kollega

0.031