Stjernegod kniv til fiskeforarbejdning
Op til den kommende FoodTech-messe i Herning er Uni-X fra Kyocera Unimerco blevet belønnet med en stjerne af messens dommerkomite og udråbt til en verdensnyhed.
Uni-X er Kyocera Unimercos nyudviklede kniv til fiskeforarbejdning. Kniven er rustfri, har lang levetid og er hurtig at genopslibe. I forhold til forgængeren, Uni-7, er antallet af knivskift mere end halveret med Uni-X.
En dommerkomite fra FoodTech-messen i Herning har nu givet Uni-X en stjerne for sine banebrydende egenskaber. Samtidig har kniven fået stemplet ”verdensnyhed”.
Netop på FoodTech-messen kan Uni-X-kniven opleves ’live’, sammen med et bredt udvalg af højtydende standard- og specialværktøjer fra Kyocera Unimerco. Desuden kan gæster på messen høre mere om virksomhedens genopslibningsservice Re-New.
FoodTech-messen er Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi, og den finder sted i MCH Messecenter Herning, 1.-3. november 2016. Kyocera Unimerco har stand nr. L9110.
> Læs mere om, hvad du kan opleve på Kyocera Unimercos stand på FoodTech