23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Billige fragtetiketter

Klar dine emballage indkøb hurtigt og nemt ved at købe alle emballager herunder også fragtetiketterne ét sted.

Fragtetiketter til forsendelse
Hos ALBE Emballage A/S finder du et stort udvalg af indpakning og beskyttelse. Vi forhandler et bredt sortiment af pakketape og etiketter, herunder fragtetiketter også kaldet thermoetiketter. For at gøre det nemt og hurtigt for kunderne at få leveret deres etiketter lagerfører ALBE etiketter til de mest gængse fragtvirksomheder som f.eks. GLS, Danske Fragtmænd, Postnord mv. Ens for alle etiketterne er at de er i  højeste kvalitet og samtidig leveres til rigtig gode priser, så der er mange penge at spare ved at handle hos ALBE Emballage A/S.

Smarte etiketter til forsendelse
Når der skal pakkes mange varer til forsendelse, er der meget tid at spare ved at anvende forsendelsesetiketter også kaldet thermoetiketter. Indtast blot adressen på modtageren, print, og så har du de labels du skal bruge. 

Etiketter i mange størrelser
Fragtetiketterne i ALBE Emballage A/S' sortiment spænder helt fra størrelse 100 x 150 mm, 102 x 192 mm til helt små eller store etiketter. Alle etikketterne er themo etiketter med permanent klæb. Permanent klæb sikrer at etiketterne bliver hvor de skal og sikrer dermed at forsendelsen ikke mister sine adresseoplysninger mv. 

En verden af etiketter
Udover det store udvalg af fragtetiketter lagerfører ALBE Emballage A/S også et hav af andre typer etiektter, f.eks. forsendelsesetiketter der viser hvordan indholdet i forsendelsen skal håndteres. Det kan f.eks. være selvklæbende etiketter med budskabet om skrøbeligt indhold hvor man kan anvende en etiket som ”Forsigtig glas" etiketter eller ”Do not stack” etiketter. Etiketterne leveres i stærke farver, som tiltrækker opmærksomhed, når kasserne skal stables og håndteres undervejs.

Har du brug for en specialløsning, kan vi også hjælpe med det
Vi kan producere alle former, typer og størrelser af etiketter, så hvad enten du skal bruge fragtetiketter i en bestem størrelse, etiketter med logo, ADR labels eller noget helt fjerde så klarer vi den.

Vi rådgiver og vejleder gerne
ALBE Emballage A/S har mange års erfaring inden for rådgivning og vejledning af industri- og transportemballage. Det er vigtigt for os at alle kunder uanset størrelse får den mest optimale emballage, som passer præcist til den enkelte pakkeopgave. Derfor gør vi meget ud af at tage os tid til at rådgive og vejlede den enkelte kunde.

Du kan læse mere om det brede udvalg af standardemballage på www. albeemballage.dk, du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på tlf. 44 68 07 07 eller sende en mail til: albe@albeemballage.dk

Albe Emballage A/S
Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16727709

Kontaktperson

Pernille Gregersen
Marketing
+45 44 20 93 06 pg@albeemballage.dk

Send til en kollega

0.032