23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Automatiseringssystem AirLINE SP

Nyt ventilø-system til procesautomation lanceres af Bürkert og Siemens

Optimal systemfleksibilitet og driftssikkerhed for pneumatiske automationssystemer er målet for et strategisk partnerskab mellem Bürkert og Siemens. Resultatet på samarbejdet er den nye type 8647 AirLINE SP ventilø, som er kompatibel med Siemens I/O system SIMATIC ET 200SP.

AirLINE SP til farmaceutisk industri og føde- og drikkevareindustrien

Det alsidige ventilø-system er udviklet til brug i føde- og drikkevareindustrien, den farmaceutiske og kosmetiske industri, samt i systemer til vandbehandling.

Ventilø-system AirLINE SP er kompakt og kan for at spare plads indbygges i et styreskab sammen med forskellige Siemens moduler til styring af op til 64 ventilfunktioner. Ventilerne er direkte forbundet med Siemens I/O systemet SIMATIC ET 200SP.

Dette muliggør hurtig integration af ventiløerne både ved idriftsætning og senere under overvågning af driften. Visning af antallet af skift muliggør optimal præventiv vedligeholdelse af systemet for at minimerer down-time.

Optimal systemfleksibilitet og sikkerhed opnås ved hjælp af de pneumatiske ventiler, der er monteret direkte i forsyningskanalen, og som har hot-swap funktion, så de kan udskiftes under drift.

Status information giver mulighed for hurtig reaktion

Type 8647 AirLINE SP ventilø-system omfatter tryksensorer og et LC-Display, som viser detaljeret statusinformation så som positionen på pilot- og procesventiler direkte i systemet – både ved hjælp af symboler og i klar tekst. Dette giver mulighed for hurtig sporing og eliminering af fejl.  Brugen af ring topology og Media Redundancy Protocol (MRP) sikrer fortsat drift af systemet, også når en kommunikationsdeltager svigter. Dette øger driftssikkerheden og resulterer i en bedre processikkerhed hos kunden.

Sikring mod fejloperation

Som alle Bürkert ventiløer, har type 8647 en vigtig sikkerhedsfunktion. Kontraventiler i afblæsningskanalen, der sikrer, at pilotventiler og aktuatorer er stabile i drift ved at forebygge utilsigtede trykforskelle og trykstød i ventilø-systemet Dette eliminerer risikoen for, at forskellige medier blandes ved fejloperationer.

Burkert Danmark A/S
Hørkær 24
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19185818

Kontaktperson

SE
Sussi Erikshøj
Marketing Manager
+45 44507502 sussi.erikshoj@burkert.com

Send til en kollega

0.031