23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tænk hele løsninger, når du skal automatisere din proces

Der er mange udfordringer at honorere, hvis man vil være konkurrencedygtig på nutidens krævende marked

En effektiv og fremtidsgearet systemløsning kan styrke din konkurrenceevne. System Application Manager Anders Kjøngerskov kan hjælpe med at udvikle helhedsløsninger, der optimerer din proces.

Effektive processer er et must
Sommetider er selv de mindste opgaver både komplekse og udfordrende. Andre gange kan selv de mest krævende opgaver være enkle og lette at komme i gang med. Ind imellem er det svært at komme rigtig i gang – men sammen kommer vi langt. Du kender opgaven, du kender kravene – vi kender mulighederne, og vi kan udvikle og designe, så du til sidst står med løsningen. Den optimale løsning til netop
din opgave.

Fra idé til virkelighed
Hos Bürkert tænker vi ud af boksen”, forklarer Anders Kjøngerskov. ”Vi angriber din udfordring med kreativitet og systemtilgang, og vi kan designe små enkle og lette blokke og systemer – eller løsninger med avancerede funktioner fra flere områder i vores store produktprogram – måske med de nødvendige tilpasninger”, og han fortsætter ”vi laver også store blokløsninger og montageopgaver, herunder komplette procespaneler til stort set alle opgaver – både de helt små og enkle og de store og komplekse”.

Læs mere her

Burkert Danmark A/S
Hørkær 24
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19185818

Kontaktperson

SE
Sussi Erikshøj
Marketing Manager
+45 44507502 sussi.erikshoj@burkert.com

Send til en kollega

0.031