Webinar: Emballage til fødevarer - bioplast
Mød Arla og Norlip og få indblik i fordele og ulemper ved at anvende bioplastemballage til fødevarer. Du bliver også klogere på de næste skridt i din virksomheds grønne omstilling.
Hvad bør din fødevarevirksomhed eller emballageforhandler vide om bioplast? Det svarer vi på i dette webinar, hvor du bl.a. kan blive inspireret af Grane Maaløe fra Arla og Jesper Philipsen fra Norlip.
Webinaret "Emballage til fødevarer - bioplast og grøn omstilling" foregår tirsdag d. 9. juni 2020 kl. 10-11.30.
De vil sammen med Hülya Ucar Sokoli fra Plast Center Danmark guide dig igennem fordele og ulemper ved at anvende bioplast, så du er bedre klædt på til at træffe dine fremtidige emballagevalg for din virksomhed eller dine kunder.
Webinaret er henvendt fødevarevirksomheder og emballageforhandlere og er en del af projektet Grøn Cirkulær Omstilling, hvor 450 virksomheder får støtte til at arbejde med en grøn cirkulær forretningsmodel.
Det er Grøn Cirkulær Omstilling i samarbejde med Danish Food Innovation, der står bag arrangementet. Du kan tilmelde dig på Grøn Cirkulær Omstillings hjemmeside her.
Ved registrering giver du lov til, at vi må kontakte dig vedr. Grøn Cirkulær Omstilling.
Senest 2 dage inden webinaret modtager du link til deltagelse.
Har du spørgsmål forud for webinaret kan du stille dem til:
- Conny Hanghøj fra Danish Food Innovation, coh@vifu.net, tlf. 50980037
- Kirstine Dupont fra CLEAN, kid@cleancluster.dk, tlf. 28768364