Invitation til bryggeriwebinar om separationsteknik d. 24/11
Kom og vær med d.24. november, når vi fortæller om de mange fordele ved at have centrifuger integreret i dit bryggeri, og hør to af vores finske kunder, Fat Lizard Brewing Company og Salama Brewing Company, fortælle om deres egne erfaringer
Installation af en centrifuge i dit bryggeri er virkelig en investering i langsigtet rentabilitet. Deltag i dette webinar for at lære om vigtigheden af at have centrifuger i et bryggeri og hør to finske bryggerikunder tale om deres egne erfainger med at få integreret centrifuger i deres produktion.
Tirsdag den 24. november 2020
kl.10.00-11.00
Tilmelding her
I løbet af dette gratis webinar hører du om:
- Rollen og vigtigheden af at have centrifuger i et bryggeri
- Indsigt i separationsteknologien
- Oversigt over forskellige bryggeriapplikationer
- To kundeeksempler fra den virkelige verden samt afkast af deres investering
Om talerne:
Joakim Gustafsson arbejder i Bryggeriafdelingen i Global Sales og er Alfa Lavals centrifugeringsekspert med ekspertise inden for mikrobryggerier.
Heikki Ylinen er grundlægger og tidligere administrerende direktør for Fat Lizard Brewing Company, der blev etableret i 2014 og som ligger i Espoo, Finland.
Christian Holmlund er administrerende direktør og medstifter af Salama Brewing Company i Espoo, Finland.
Webinaret afholdes på engelsk
Hvem drager fordel af dette webinar?
Brygmestre, ejere og ledere af brewpubs og mikrobryggerier i Norden
Læs mere om centrifuger til mikrobryggerier:
Brew 20