Dafgårds grønkålsboller: Et økologisk og vegansk alternativ
Med Dafgårds nye grønkålsboller er det muligt at leve efter både økologiske og veganske principper.
Flere og flere lader kødfrie dage indgå i dagligdagen, og ligeså er økologi blevet et parametre, der kigges på, når madvarerne skal lægges i indkøbskurven. Tendenserne knytter sig til, at grønt er blevet hit, men samtidig må det ikke være for besværligt. Tid er penge værd, hvorfor der gerne betales ekstra for en tilberedningstid af minimal karakter.
Er det muligt at leve op til alle disse efterhånden mange trends i madmarkedet? Det skal være grønt, økologisk, af og til vegansk og afslutningsvist også helst lettilgængeligt og lige til.
Et af de produkter, der for alvor har kunnet mærke efterspøgslen stige på baggrund af disse tendenser er falaflen. Ifølge tal fra COOP Analyse er salget firedoblet på under 10 år, og det ser ikke ud til at aftage lige foreløbigt.
Nu er der kommet et nyt alternativ frikadellen eller kødbollen i form af grønkålsboller fra Dafgårds. Ligesom falaflen er Dafgårds grønkålsboller gode i en tortillawrap med rucola, peber, tomater, rødløg og avocado. De tilberedes let i et ovnfast fad i 12-15 minutter eller på panden i 5-7 minutter.
Udover at være veganske er grønkålsbollerne fra Dafgårds også økologiske. Råvarerne er nøje udvalgte, hvilket sikrer en god og fyldig smag. Her er et plantebaseret alternativ i skøn forening med økologiske råvarer.
Du kan høre meget mere om de økologiske grønkålsboller ved at kontakte Q Foods-konsulenter, idet det er Q Foods, der varetager salget af Dafgårds produkter på det danske marked.