23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt netværk styrker din strategiske indkøbsfunktion

Hvis du er indkøbsansvarlig i en eksportvirksomhed, står de operationelle opgaver formentlig øverst på listen. Men du kan faktisk skabe en endnu bedre bundlinje, hvis du også har en strategisk indkøbsfunktion. Det kan et nyt netværk hjælpe dig med.

Netværket for indkøbsansvarlige, med opstartsmøde den 18. maj 2022, hører under Danish Export Association. Her kan du sparre og erfaringsudveksle med andre indkøbsansvarlige, som står over for de samme udfordringer, du bliver mødt af til daglig. For udfordringer er der nok af for danske eksportvirksomheder. Lige nu er situationen på råvaremarkedet stigende priser, knaphed på råvarer og komponenter og lang leveringstid.  

Du står stærkere med en strategisk indkøbsfunktion

Hvis du vil være indkøberen, som sørger for omsætning i din eksportforretning, er det en god idé at se din indkøbsfunktion i et mere langsigtet, strategisk perspektiv, fortæller Dan Rohde, der er Head of Procurement & Logistics i Danish Export Association. Det er netop denne tankegang, som danner grundlag for det nye netværk for indkøbsansvarlige.

”Lige nu handler det om at skaffe varer hjem, så I kan producere det, I sælger. Men vil du skabe større værdi for din virksomhed, er det nu, du også skal tænke langsigtet. Fx har mange virksomheder kun én leverandør på forskellige typer af råvarer, og her kan du risikominimere ved at implementere flere leverandører,” siger Dan Rohde og fortsætter:

”På kort sigt sikrer du dermed et forbedret vareflow, og på lang sigt står din virksomhed stærkere, når I skal forhandle priser og betingelser.”

Skab vækstgrundlag med et stærkt netværk

Det handler om at ville udvikle, gå nye veje og kunne tænke både kort- og langsigtet. Så er du klar til at vinde, når købers marked vender tilbage. For der er mange gevinster at hente ved at tænke indkøb anderledes. Det kan du også gøre gennem data og digitalisering, ROI på din indkøbsfunktion og mange andre parametre.

Som en del af det nye netværk med indkøbssvarlige får du viden og konkrete værktøjer fra Dan Rohde, som har mange års erfaring med at hjælpe store små og mellemstore virksomheder med at optimere deres strategiske indkøbsfunktion. Du får relevante kontakter og et stærk netværk, der oplever samme udfordringer som dig.

Opstartsmødet er den 18. maj 2022 hos Danish Export Association. Læs mere om netværket for indkøbsansvarlige her.

Praktisk info om opstartsmødet:

Dato: 18. maj 2022
Sted: Danish Export Association, Lysbrohøjen 24, 8600 Silkeborg
Pris: Gratis
Se dagens program og tilmeld dig her

For mere info om netværket, kontakt venligst:

Dan Rohde, Head of Procurement & Logistics, Danish Export Association, +45 51 93 31 62, dar@danishexport.dk

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118

Kontaktperson

SR
Sarah Rasmussen
sar@danishexport.dk

Send til en kollega

0.031