23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt hos Process Engineering A/S - Fredericia

Velkommen til Anja Uldahl Hadberg som Cand. Scient. CE/ISO/QHSE-specialist i vores hovedafdeling i Fredericia. Anja har flere års erfaring med CE-mærkninger, risikovurderinger, kemiske risikovurderinger, udarbejdelse af sikkerhedsdatablade og klimaregnskaber.

Velkommen til Anja Uldahl Hadberg som Cand. Scient. CE/ISO/QHSE-specialist i vores hovedafdeling i Fredericia. Anja er uddannet cand. scient. i miljøkemi og erhvervsøkonomi og har arbejdet med kvalitet, arbejdsmiljø og miljø i flere år. Hun har været med til at opbygge ledelsessystemer i flere forskellige virksomheder og har tidligere arbejdet som kvalitetschef og miljø- og arbejdsmiljøchef.

Anja har flere års erfaring med CE-mærkninger, risikovurderinger, kemiske risikovurderinger, udarbejdelse af sikkerhedsdatablade og klimaregnskaber.

Anja har derudover en del erfaring med udarbejdelse af kvalitetsplaner, HSE-planer, kvalitetsaktivitetsplaner og inspektions- og testplaner til projekter.

Speciale i:

  • Certificering og vedligehold af ledelsessystemer for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, EN 1090)
  • Auditor i ISO 9001 kvalitet, ISO 14001 Miljø og ISO 45001 Arbejdsmiljø
  • Klimaregnskaber
  • APQP4Wind dokumentation
  • Klassificering af kemi-produkter, udarbejdelse af sikkerhedsdatablade og kemiske risikovurderinger
  • Håndtering af kemikalieaffald
  • Risikovurderinger og HSE-planer, sikkerhedsrådgivning i transport af farligt gods
    CE-mærkning

Anja Uldahl Hadberg vil styrke Process Engineerings kompetencer indenfor klimaregnskaber, risikovurderinger, CE-mærkning og styring af ledelsessystemer.

Vi byder Anja velkommen til One Team.

Process Engineering A/S

LinkedIn

Facebook

 

 

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934

Kontaktperson

DRK
Ditte Rud Krogh
Marketingassistent
+45 26795554 drk@proeng.dk

Send til en kollega

0.079