Jubilæum: 20 år med rengøring i fødevareindustrien
En frokostbuffet til 100 kroner på DTC i Vejle. Et 45 minutter langt møde og en underskrift på en krøllet lap papir var begyndelsen på rengøringseventyret TekniClean. Søndag 1. oktober fejrede virksomheden 20-års jubilæum.
Mændene på det skelsættende møde i Vejle var John Frødstrup og Carsten Pedersen. Med solide rødder i rengøringsindustrien besluttede de sig for at bruge deres erfaring til at starte deres eget rengøringsfirma med speciale i fødevareindustrien.
- Vi startede TekniClean i Johns garage i det gule hus i Grejs. Pladsen var trang og reolerne fyldte med kemikalier, rengøringsmidler og klude. Der var ingen fancy kontormøbler eller indbydende mødelokaler. Alt var minimalistisk og beskedent. Men vi elskede det, husker Carsten Pedersen, der i dag er adm. direktør i TekniClean.
Rengøringseventyret fik flyvende start
Sammen med John Frødstrup fik Carsten Pedersen en forrygende start med TekniClean. Kunderne ”væltede” ind ad døren i lind strøm, fordi markedet higede efter en ny spiller med erfaring og sunde værdier i kombination med konkurrencedygtige priser og ensartet kvalitet i den daglige rengøring.
- John var en gudsbenådet, dygtig og ambitiøs sælger. Han formåede at sætte sig ind i kundernes behov og skabe langvarige og tætte partnerskaber. Et godt eksempel er Danish Crown i Kolding. Slagteriet var den blot anden kunde, TekniClean landede, og vi gør stadig rent hos dem her 20 år senere, fortæller Carsten Pedersen stolt.
Se billederne og læs resten af jubilæumshistorien på vores hjemmeside