23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Vi byder stort velkommen til Patrick W. Nielsen som Maskingeniør i Process Engineering A/S i vores afdeling i Fredericia.

Patrick W. Nielsen er uddannet maskiningeniør fra Aalborg Universitet med en kandidatoverbygning inden for design af elektromekaniske systemer.

Tidligere har han arbejdet inden for fødevareindustrien hos SiccaDania, hvor han arbejdede på projekt Meelunie-GPI i Hedensted. En proteinfabrik, der udtrækker protein, stivelse og fiber fra hestebønner. Patrick har hovedsageligt siddet med hænderne i udviklingen af vådprocessen, navnlig behandlingen af proteinet, og har været ansvarlig for rørføringsdesign til hele vådprocessen. Med den store viden han fik tilegnet sig omkring denne fabrik, har Meelunie ønsket at hyre ham igennem Process Engineering A/S, efter at SiccaDania blev meldt konkurs.

Speciale i:

  • Hydrauliske systemer
  • Reguleringsteknik
  • FEM
  • Elektriske kredsløb & El motorer
  • Embedded programmering

Øvrige kvalifikationer:

Patrick W. Nielsen vil bl.a. styrke Process Engineering A/S’ kompetencer inden for design af vådproces til protein og design af rørføring af fabrikker. Derudover vil han kunne bidrage meget med sin erfaring med Site arbejde. 

Vi byder Patrick velkommen til One Team.

Process Engineering A/S

LinkedIn

Facebook

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.047