Annonce
Seminar på FoodTech 2024
Tilmeld dig seminaret på messens første dag og få viden om ProCera® Natural samt beskyttelses- og modningskulturer af to udvalgte Procudan partnere.
Tirsdag den 1. oktober inviterer vi til seminar “Fremtidens mejeri med naturlige løsninger” ved årets FoodTech 2024.
Investér 1,5 time og gå fra messens første dag den 1. oktober 2024 med ny viden.
ProCera® Natural og kulturer på dagsordenen
Deltag i vores seminar, hvor vi har tre aktuelle emner klar:
- Vores egen produktchef for ostevoks, Maja Duelund, fortæller om den 100% naturlige ostevoks, ProCera® Natural, samt hvad de nye databaserede analysemetoder bidrager med, når I træffer valg om ostevoks.
- Vores partner Lallemand fortæller om beskyttelseskulturer, og hvad LALCULT® Protect giver af fordele for fødevareproducenter og forbrugere.
- Vores partner IGEA Culture fortæller om brugen af modningskulturer til at fremskynde modningsprocessen i oste.