23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Find dine industrikunder i Norden - Deltag på Elmia Subcontractor 2024

Når beslutningstagere fra nordiske maskinbyggere eller industrivirksomheder til november besøger Elmia i Jönköping, er det for at finde samarbejdspartnere. Vil du tages i betragtning som underleverandør, så tag med på Elmia sammen med 14 andre danske leverandører. Men skynd dig - der er meget begrænset plads!

Find din nye samarbejdspartner på Elmia Subcontractor 2024

Vil du:
✔️ Finde forretningspartnere i den nordiske industri?
✔️ Forstå hvilke krav og løsninger svenske industrikunder søger?
✔️ Teste, om din forretningsmodel kan bære på det svenske marked?

Så tag med på Elmia Subcontractor og bliv en del af et stærkt fagligt fællesskab på Pavilion of Denmark.

👉 Elmia Subcontractor 2024, 12-14 november, Jönköping, Sverige 

Industrikunder fra en lang række sektorer besøger Elmia. Du kan møde kunder og samarbejdspartnere fra automotive-, telekommunikation-, elektronik-, emballage-, plastik-, gummi-, pharma-, luftfarts-, møbel- og træindustrien.

De besøgende på Elmia Subcontractor er maskinbyggere eller industrivirksomheder der bl.a. kigger efter leverandører af komponenter og maskindele, værktøjer og diverse materialer, råvarer og halvfabrikata, ligesom de søger leverandører af forskellige fremstillingsmetoder og services.

Kun to ledige stande 

Når Elmia Subcontractor afvikles 12-14 november i år, bliver det igen med tydelig tilstedeværelse af danske underleverandører til den store svenske fremstillingsindustri. Alene på den danske fællesstand, har 14 virksomheder valgt at indgå i et fællesskab om at vise danske styrker frem. Der er kun to stande tilbage på fællesstanden, så interesserede underleverandører, skal skynde sig.

Med en central beliggenhed på nordens vigtigste messe for fremstillingsindustrien, og et stærkt setup fra Danish Export Association, har virksomhederne god mulighed for at indgå i et levende fællesskab med ligesindede fagfolk, eksperter og potentielle forretningspartnere. 

Sælger din virksomhed, eller ønsker i at sælge til den nordiske og særligt svenske industri, så er en stand på Elmia Subcontractor et vigtigt værktøj. Kontakt Danish Export for at booke din stand.

Derfor skal du vælge den danske fællesstand

Med Pavilion of Denmark får du en turn-key messestand med support før, under og efter messen. Vi bygger op og pakker ned så du kan bruge din tid på det der er vigtigt for dig . I løbet af messen servicerer vi de danske udstillere og deres kunder med kaffe, snacks, drikkevarer og frokost – Udstillere skal derfor kun fokusere på deres kunder.

Du får en stor stand på en god placering, der giver opmærksomhed og flere besøgende. Står du alene eller med begrænset personale, er Danish Exports medarbejdere klar til at dække ind, når du nødt til at forlade din stand.

Interesseret i at vide mere?

📞Ring på 60208556 eller ✉️ skriv på mol@danishexport.dk for en uforpligtende snak om mulighederne. Men skynd dig 🏃 før de sidste pladser er væk.

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118

Kontaktperson

Morten Lauridsen
Member Relations Manager
+45 60208556 mol@danishexport.dk

Send til en kollega

0.032