23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Carsten Holm A/S udvider i Sverige

Paknings- og tætningsleverandør Carsten Holm A/S styrker sin position i Sverige med etablering af et salgskontor i Jönköping fra den 1. september 2024. Den nye afdeling skal sikre endnu bedre service til det stigende antal svenske kunder og bidrage til en udvidelse af markedet i Skandinavien.

Tekst af Karina Davids - Kd marketing Support

Vi har oplevet stadigt større interesse for vores produkter i Sverige de seneste år – og specielt efter vi etablerede Carsten Holm AB som en separat svensk afdeling i foråret 2023. Derfor ser vi det som en naturlig del af vores udvikling, at vi nu åbner et salgskontor i Jönköping, som har en central placering i forhold til vores kunder,” fortæller salgschef Michael Lauritsen.

Udover salgskontoret i Sverige har virksomheden hovedkontor, lager og produktion i Danmark samt en afdeling i Kina. I 2024 blev afdelingerne samlet i en koncern under navnet Holm Group.

Oprustning på medarbejdersiden 
I forbindelse med åbningen af kontoret i Jönköping har virksomheden ansat to nye dygtige medarbejdere, som i samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere skal servicere de svenske kunder: 

Kristian Bergman får som ny intern sælger fast plads på kontoret i Jönköping. Hans opgave er at vejlede kunderne, så de får den bedste tætningsløsning til deres behov.  Kristian Bergman har adskillige års erfaring med salg af tætninger og pakninger, senest i Drivma AB.

Christian Steiner er ny Key  Account Manager for det svenske marked. Han kommer fra Norrköping og har mange års erfaring med forretningsopbygning og salg til både forhandlere og industrikunder. 

Godt rustet til fremtiden
Med den nye afdeling og de nye medarbejdere er Carsten Holm A/S klar til at sætte yderligere fart på væksten i det svenske marked. ”Vi glæder os til at give både eksisterende og nye kunder endnu bedre lokal service,” siger Key Account Manager Christian Steiner.

 

Carsten Holm A/S producerer og forhandler standard- og specialtætninger til hydrauliske, pneumatiske, statiske og roterende applikationer, og er med over 135.000 varenumre den største lagerførende virksomhed i branchen. Den familieejede virksomhed blev grundlagt af Carsten Holm i 1979 og ledes i dag af sønnen Ulrik Holm. Carsten Holm A/S er ISO 9001:2015-certificeret. Carsten Holm A/S er del af Holm Group. Udover hovedkontoret i Danmark har Holm Group et salgsselskab i Sverige og et i Kina. 

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Salgschef
+45 28 55 54 71 mjl@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.047