23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Så skydes projektet til den danske havvindmøllepark igang

Vi er startet på endnu et offshore projekt. Projektet er til den danske havvindmøllepark, Thor, og i sidste uge modtog vi den første portion af stålelementer, som vi skal pålægge med vores velkendte varmvulkaniseret gummiløsning. 

Stålelementerne bliver efterfølgende en del af havmølle-fundamenternes boat landings, som er det område, hvor serviceskibene lægger til, når der skal overføres mandskab til og fra havvindmøllen. Vores gummiløsning beskytter stålkonstruktionens svejsninger, som udsættes for en enorm belastning når skibene lægger til. Det er efterhånden et krav fra branchen, at gummiet varmvulkaniseres på stålelementerne, da den metode er langt mere holdbar og slidstærk end limning.

Se flere billeder her

Og hvis du skal du forbi Wind Energy Hamburg 2024, finder du RG ROM GUMMI i Hal B5, Stand 407. Her kan du lære meget mere om tilsvarende løsninger, eller vores mange andre løsninger i gummi, plast og skum til vindmølleindustrien.

Følg med i vores projekter 

Følg med på vores LinkedIn og kom helt tæt på vores hverdag med spændende projekter vi producerer i teknisk gummi, plast og skum. Der er god grund til at følge os - vi lægger nemlig et nyt projekt op hver eneste uge. 

Følg os på LinkedIn

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313

Kontaktperson

MJ
Martin Jørgensen
sales@romgummi.dk

Send til en kollega

0.032