23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektivisering af tunge løfteopgaver hos et mejeri med Smartlift SLI 208

Smartlift SLI 208 har lettet arbejdsprocesserne på et mejeri ved at forbedre håndteringen af tunge og omfangsrige materialer under krævende forhold. Denne model er særligt velegnet til fødevareindustrien, takket være sin kompakte størrelse og høje manøvredygtighed, der muliggør præcis manøvrering i trange rum. Med en kapacitet på op til 200 kg og en venderadius på kun 88 cm, fremmer SLI 208 både medarbejdernes sikkerhed og arbejdseffektivitet ved at minimere fysisk belastning og reducere nedetid. SLI 208's brugervenlige design og effektive joystick-kontrol understøtter nøjagtige placeringer uden risiko for kontaminering, hvilket gør den ideel til sensitive miljøer som mejerier.

Smartlift SLI 208 har vist sig at være en uvurderlig ressource i en mejerivirksomhed, hvor den har gjort en betydelig forskel i håndteringen af tunge løfteopgaver under trange forhold. På mejeriet, som har en omfattende produktionslinje og mere end 400 ansatte, var der brug for en effektiv løsning til vedligeholdelse af maskiner og installationer, særligt på grund af begrænset plads blandt rør og maskiner.

SLI 208 Multi Lifter, som er kompakt men kraftfuld, er blevet en central del af vedligeholdelsesafdelingens udstyr. Denne model skiller sig ud ved sin lille venderadius på kun 88 cm, hvilket gør den ideel til manøvrering i trange rum, hvor traditionelle gaffeltrucks ikke kan komme til. Maskinens joystick-kontrol og evne til at løfte op til 200 kg giver mulighed for nøjagtig placering af tunge objekter som pumper og ventiler uden fysisk belastning for medarbejderne.

Denne maskine er specielt velegnet til fødevareindustrien på grund af dens evne til at operere under hygiejnekrævende forhold. SLI 208's design tillader nem og sikker håndtering af følsomme materialer, hvilket reducerer risikoen for kontaminering under processen. Medarbejdernes sikkerhed og produktivitet er forbedret betydeligt, idet de nu kan udføre vedligeholdelsesarbejde hurtigere og mere effektivt, hvilket også reducerer nedetid i produktionen

For mere information om Smartlift SLI 208 og dens anvendelse i mejeriindustrien, kan du besøge Smartlift website.

Smart Lift A/S
N. A. Christensens Vej 39
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31419638

Kontaktperson

Flemming Storm Nielsen
Director Global Accounts
+45 2326 2911 fsn@smartlift.com

Send til en kollega

0.047