23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev livedemo af spraytest med laserteknologi på FoodTech

Sprayteknologi har stor betydning for flere processer i fødevareproduktion, og slidte dyser har negativ effekt på forbrug og kvalitet. Med laserteknologi kan mt spray afsløre usynligt slid på dyser – få en demo på FoodTech-messen, og hør om mulighederne for optimering i din produktion.

Fra coating til rengøring og smøring. Sprayteknologi spiller en afgørende rolle i flere processer i fødevareproduktion, og selv små ændringer i dysers ydeevne kan resultere i ressourcespild og forringet produktkvalitet. Succesen med din sprayløsning afhænger af en indsigt i de sprayegenskaber, der er kritiske for din drift, og hvordan du bedst vedligeholder dyserne.

Hos mt spray tilbyder vi test og analyse af dyser med avanceret SprayScan-laserteknologi. Lasertesten kan hurtigt afsløre usynligt slid, som påvirker vigtige sprayegenskaber. Ud fra resultaterne rådgiver vi i konkrete optimeringer, der opretholder dine dysers ydeevne.

Mød os på FoodTech til demo og dialog om moderne sprayteknologi

På stand J7308 står vi klar til demo af nogle de vigtigste sprayteknologier til fødevareproduktion og dialog om udfordringer og muligheder i dit dysesetup. Her glæder vi os til for første gang at livedemonstrere vores slidtest med SprayScan-laserteknologi. Har du mulighed for at tage en dyse med i lommen, er dette samtidig en unik chance for at få den testet.

På vores stand kan du også få indblik i, hvordan moderne sprayteknologi til tankrensning kan effektivisere din rengøringsproces, så du sparer på forbruget af både tid, CIP-medier og energi. Og du kan opleve AutoJets Precision Spray Control-system med PulsaJet-dyser, der sikrer problemfri spray med tyktflydende medier i bageri- og konfektureproduktion.

Spørg os om dyser til moderne fødevareproduktion 

Vi ser frem til at møde dig på messen, og ellers er du altid velkommen til at kontakte os direkte for en snak om sprayteknologi og optimeringsmuligheder i din produktion.

mt spray a/s
Symfonivej 37
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11544398

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047