23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev effektiv tankrensning med moderne sprayteknologi på FoodTech

Effektiv rengøring af procestanke er afgørende i enhver mejeriproduktion. På årets FoodTech-messe kan du opleve en demo af mt sprays sprayteknologi til tankrensning, som kan effektivisere din rengøringsproces og minimere både tids- og ressourceforbrug.

Danske mejerier er fyldt med lækre mejeriprodukter, godt håndværk og teknisk innovation. Teknologien spiller en vigtig rolle i flere processer, og særligt effektiv rengøring af tanke er afgørende for at imødekomme de høje hygiejnestandarder og sikre en effektiv produktion. 

Moderne sprayteknologi kan effektivisere rengøringsprocessen, så du sparer på forbruget af både tid, vand, CIP-medier og energi. Her er det essentielt, at sprayteknologien er tilpasset både mediet og størrelsen på tanken. Hos mt spray har vi tankrensningsdyser til enhver opgave inden for mejeriproduktion og stor erfaring med rådgivning om optimeringer med sprayløsninger.

Mød os på FoodTech til demo og dialog om moderne sprayteknologi

På stand J7308 står vi klar til demo af nogle de vigtigste sprayteknologier til fødevareproduktion og dialog om udfordringer og muligheder i dit dysesetup. Her kan du få indblik i effekten af moderne sprayteknologi til tankrensning, når vi demonstrerer flere af vores populære tankrensningsdyser. 

På vores stand kan du også opleve AutoJets Precision Spray Control-system med PulsaJet-dyser, der sikrer problemfri spray med tyktflydende medier. Og så glæder vi os til for første gang at livedemonstrere vores slidtest med SprayScan-laserteknologi, der kan afsløre usynligt slid på dyser. Har du mulighed for at tage en dyse med i lommen, er dette samtidig en unik chance for at få den testet.

Spørg os om dyser til moderne fødevareproduktion 

Vi ser frem til at møde dig på messen, og ellers er du altid velkommen til at kontakte os direkte for en snak om sprayteknologi og optimeringsmuligheder i din produktion.

mt spray a/s
Symfonivej 37
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11544398

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032