23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Granzow deltager på FSTA 2024

Granzow deltager på årets FSTA-konference, der løber af stablen fra den 25.-27. september på Nyborg Strand! Vi præsenterer vores løsninger inden for trykluft, vakuum og energioptimering til sundhedssektoren, og glæder os til at møde jer på stand 7. Kom og deltag i spændende aktiviteter, hør om vores nyeste løsninger, og vær med i konkurrencerne om flotte præmier!

Tre spændende dage, hvor vision møder virkelighed
Dørene til dette års FSTA Årskonference bliver slået op på Nyborg Strand i dagene 25.-27. september, hvor FSTA samler alle de vigtigste aktører inden for sygehusteknik og arkitektur.

Vi glæder os til igen i år, at præsentere vores løsninger inden for trykluft, vakuum, energioptimering og meget mere til sundhedssektoren. Om ikke andet også at blive beriget med viden af eksperter og foredragsholdere, som belyser udviklingen i sundhedsvæsenet fra forskellige vinkler. Blandt andet hvordan kunstig intelligens og banebrydende teknologier bliver en integreret del af hospitalernes fremtid!

Kom forbi stand 7 og få en snak
Vi vil rigtig gerne møde dig! På stand 7 kan du høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre stabil og effektiv drift af kritiske systemer som trykluft og vakuum til hospitaler. Vores eksperter står klar til at diskutere, hvordan du kan optimere din energiudnyttelse og skære ned på omkostningerne – alt sammen med sundhedssektoren for øje.

Prøv lykken – og vind store præmier!
Som noget nyt i år har vi taget et kæmpe lykkehjul med – spin hjulet og få chancen for at vinde Granzow præmier! Hvis du er heldig, kan du også stikke af med vores kæmpe chokoladepræmie. Det bliver sjovt, spændende, og du går måske hjem med en gevinst!

📍 Find os på:
Hotel Nyborg Strand, Stand 7
25.-27. september 2024.

Har du spørgsmål om vores løsninger, eller vil du bare have en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din afdeling med at optimere jeres systemer? Så kom forbi os på konferencen – vi står klar med kaffe og gode råd!
Kom forbi stand 7, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din afdeling med at sikre stabil drift og optimere effektiviteten af kritiske systemer som trykluft og vakuum til hospitaler.

📞 43 20 26 00
✉️ webshop@granzow.dk
🌐 www.granzow.dk

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032