23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FlexFlow - Drikkevandsgodkendt blødgøringsanlæg

Se hvordan vi hjalp Carl Nielsen Hallen af med deres kalkproblemer i både køkken og omklædningsrum.

I Nr. Lyndelse ligger Carl Nielsen Hallen - en hal fuld af daglig aktivitet og derfor er der et stort flow af brugere igennem på konstant basis.

Halbestyreren Ulrik og Knud fra bestyrelsen har længe ledt efter en løsning, der havde kapacitet nok til at blødgøre vandet til hele hallen - hvad enten det var brusere i omklædningsrummet eller det var vandhanerne i køkkenområdet.

Med hårdt vand i hanen, stod personalet i Carl Nielsen Hallen overfor hyppig afkalkning af brusehoveder, klinker, armaturer og kaffemaskiner - noget der koster en masse arbejdstimer, men også koster i afkalknings- og rengøringsmiddel.

Da vandet også skulle være drikkevenligt og ikke kun være til at tage brusebad i, så var det vigtigt at løsningen var et drikkevandsgodkendt blødgøringsanlæg. 

Til lige netop det formål, er et FlexFlow blødgøringsanlæg helt optimalt. Anlæggene kan stå som singleversion, men kan også kobles sammen og dermed opnå en større kapacitet, som netop var et krav hos Carl Nielsen Hallen.

Vil du læse mere om problematikken og løsningen til Carl Nielsen Hallen, så kan du læse om det her: Carl Nielsen Hallen løser problemer med kalkholdigt vand

Skal vi kigge på en løsning til dig og din virksomhed, sportshal eller et helt tredje sted, hvor der er behov for drikkevandsgodkendt blødgøring? Så fang os på peter@filter-online.com eller +45 91 98 55 55 / +45 70 40 42 22

Nordic Filtration
Glasvænget 6
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39216280

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032